vineri, 4 noiembrie 2011

Decorarea bradului de craciun.












- Poti sa folosesti pentru a impodobi bradul doar doua culori : de ex beteala rosie si globurile arginti )
Alt mod in care ai putea impodobi bradul ar fi sa nu folosesti beteala traditionala ci sa folosesti fundite mari confectionate din material, iar in loc de globurile rotunde sa folosesti globuletele alungite sau diferite forme ( mos, ren, lumanarele etc. )
Pentru efecte speciale, dupa ce bradul e gata impodobit poti folosi zapada artificiala pe care o gasesti in magazine la aproximativ 6 sau 7 lei sun forma de spray !
Beculetele sunt si ele o buna idee, insa ar putea si ele sa aiba ceva mai special deoarece acum sunt multe oferte ! Ar putea sa fie sub forma de mosuletzi, margelutze,floricele ) !
Un brad arata impodobit cel mai bine atunci cand coroana sa e deasa, deoarece la un brad cu crengi putine oricat ai incerca sa umplii cu decoratiuni, efectul nu va fi acelasi !

-  Deci ultima moda pentru brad este cea cu globulete lucrate manual sunt cam scumpe dar merita sa pui fundite rosi un varf in forma de stea, mos craciuni ,beteala culorile rosu albastru galben verde instalatie in forma de fulgi, dulciurile se cauta mai mult bomboanele si batoanele din ciocolata sti un fel de beteala care este ca o panza si se arunca pe brad ? este foarte la moda o sa iasa un brad superb tine minte un lucru daca vrei brad artificial numai verde sa fie ca alb e tare urat .

 -  Ei bine, de cele mai multe ori oamenii spun ca ,bradul trebuie sa ramana impodobit in numai 2 culori. Ceea ce este frumos, insa nu o regula.
Poti folosi si 3 sau mai multe culori, atata timp cat se potrivesc.Albul si Negrul, Rosu si Auriu, sau poate verde si argintiu. Combina-le si distreaza-te! Craciunul inseamna bucurie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu